Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 apr. Inschrijven T.V.K BTS Logistics Open 2017
5 apr. Koningsavond 2017
9 maa. Inplannen bardiensten 2017 (eerste periode)
23 jan. Oproep jeugdcommissie
10 jan. Oproep inkoopcommissie
19 nov. Aanmelden voorjaarscompetitie 2017
19 nov. Aanmelden Dames Hoeksche Waard competitie 2017
25 apr. Pasjesavond 2016
15 okt. Reminder: IVA certificaat
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
20160403_122800.jpg
20160403_122742.jpg
20160403_122732.jpg
Meest recente foto's
Inschrijven T.V.K BTS Logistics Open 2017
 Robbert Smit  Open Toernooi  26x gelezen
Beste Tennisliefhebber,

Ook dit jaar mag TV Klaaswaal weer één van de leukste toernooien van de Hoeksche waard organiseren. Het T.V.K BTS Logistics Open 2017 zal in week 23 plaatsvinden en er kan per heden weer ingeschreven worden.

Online inschrijven kan tot 28 mei 2017.

Schrijf u nu in!

Wij hopen u ook dit jaar weer te mogen begroeten op ons park!

Sportieve groeten,

De wedstrijdleiding
Brenda, Robbert, Joke en Josseline


dinsdag 18 april 2017, 21:36 uur 0 reacties (reageer)
Koningsavond 2017
 Robbert Smit  Nieuws  24x gelezen
Beste Leden,

Woensdagavond 26 april 2017 organiseert TV Klaaswaal voor al haar leden een gezellige koningsavond. Gekleed in de traditionele oranje of rood wit blauwe kleuren hopen wij er met alle leden (en aanhang) een leuke avond van te maken. Zet deze datum dus alvast in jouw agenda!

Iedereen is welkom vanaf 20.00. Voor hapjes en aankleding van het park wordt gezorgd! Nadere invulling van het programma volgt. We hopen op een grote opkomst!

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV Klaaswaal
woensdag 5 april 2017, 13:33 uur 0 reacties (reageer)
Bar-keukendiensten april 2017
 Julia Smit-Kamminga  Bar-klusdiensten  24x gelezen
Hier de bardiensten van april 2017

Download bestanden
Bar-keukendiensten april 2017 12 KB (46x opgehaald)
Hier de bardiensten van april 2017.
zondag 2 april 2017, 22:52 uur
Openingsdag tennisseizoen 26 maart 2017
 Robbert Smit  Nieuws  552x gelezen

De start van het tennis seizoen is dit jaar op zondag 26 maart. Er wordt deze dag een leuk programma georganiseerd om er een mooie tennisdag van te maken.

 • 11:00: Start met hijsen van de TVK vlag
 • 11:30: brunch
 • Daarna tennissen: er wordt een viertallen toernooi gespeeld onder de aanwezige leden (bij slecht weer zullen we een quiz spelen)
 • Afsluiten met een hapje en een drankje.
 • Marco Doff zal aanwezig zijn met een bespanmachine zodat iedereen zijn materiaal op orde kan brengen voor het nieuwe seizoen.

Iedereen is van harte welkom! I.v.m. de organisatie en inkoop graag van tevoren opgeven bij Julia Smit (j.smit526@upcmail.nl). Dit kan tot uiterlijk 25 maart 12 uur! We hopen op een grote opkomst!

maandag 13 maart 2017, 21:15 uur 0 reacties (reageer)


Inplannen bardiensten 2017 (eerste periode)
 Robbert Smit  Bar-klusdiensten  807x gelezen

Het nieuwe tennisseizoen staat weer voor de deur en het belooft weer een mooi en sportief jaar te worden.
Ook dit jaar kan TVK niet zonder jouw bijdrage in de klus-, keuken en-bardiensten. Net zoals vorig jaar heeft ieder TVK-lid weer de kans om zijn eigen 4 diensten, 2 per periode, in te plannen.

Ga naar de site van TVK en log in 

Vanaf 9 maart tot en met 23 maart 2017 heb jij de kans om je diensten in te plannen voor de eerste periode (2 diensten). Maak hier gebruik van want na deze deadline zullen wij de niet ingevulde diensten van iedereen in gaan vullen. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat iedereen de diensten zelf invult.

Bijzonderheden nieuw 2017:

 • Nieuw zijn de bardiensten tijdens de zaterdag competitie: het is een gewone dienst vanaf 13u30 tot 17u30. De verantwoordelijke teamcaptain haalt het tasje en sluit af. Op de overige zaterdagen is er geen bardienst ingepland.
Tijdnood? Geen probleem, je kunt de 4 diensten dit jaar ook weer afkopen voor een bedrag van 100 euro. Stuur een mailtje naar kantine@tvklaaswaal.nl.

Voor degene die zich nu afvragen hoe dat ook alweer ging? In de bijlage vind je de korte handleiding voor het invullen van de diensten.

Mocht je vragen hebben, dan kan je die stellen via kantine@tvklaaswaal.nl of info@tvklaaswaal.nl.

Reglement bardiensten
 • Ieder lid is verplicht 4 diensten (klus-, of bar of keukendienst) per jaar te draaien, 2 diensten worden vervuld vóór 31 juli en 2 diensten na 31 juli.
 • Als lid mag je zelf kiezen welk soort diensten je wilt doen, alle combinaties zijn mogelijk. (dus bijvoorbeeld 4 keer bardienst óf 2 keer klus en 2 keer keuken enz.)
 • Contactpersoon kantine/bardiensten is Julia Smit.( j.smit526@upcmail.nl )
 • Belangrijk: Iedereen die bardienst draait moet het IVA –certificaat hebben. Heb je het certificaat nog niet behaald? Doe dit dan zo snel mogelijk! Om dit certificaat te behalen ga je naar: www.nocnsf.nl/iva. Het behaalde certificaat doormailen aan kantine@tvklaaswaal.nl.
 • Voor het niet draaien van de dienst staat ook dit jaar een boete van 25 euro per dienst. Men ontvangt een nota hiervoor van de penningmeester.
 • Als men verhinderd is, hoort men zelf voor vervanging te zorgen. Ook de sleuteldienst en contactpersoon kantine/bardiensten moeten hierover worden ingelicht.
 • We proberen een lijst met leden te maken, die bereid zijn als “invaller“ de bardienst over te nemen tegen betaling van 25 euro (te betalen door de oorspronkelijke bardienst). Men kan zich hiervoor opgeven via kantine@tvklaaswaal.nl.
 • De regels en werkzaamheden tijdens de bardienst staan beschreven in een map in de kantine (of via de sectie Bar- en klusdiensten in het rechtermenu).


Download bestanden
Bardiensten inplannen handleiding 145 KB (390x opgehaald)
donderdag 9 maart 2017, 23:34 uur 0 reacties (reageer)
Algemene ledenvergadering 7 februari 2017
 Robbert Smit  Nieuws  149x gelezen

Beste leden,

Op 21 januari hebben jullie per email de convocatie, de agenda, nogmaals de notulen van de vorige A.L.V en de financiële stukken e.d. ontvangen voor de komende ALV d.d. dinsdag 7 februari a.s.

Als bestuur terugkijkend op het seizoen 2016, kunnen we zeggen dat er veel zaken zijn gedaan waarover we op de vorige ALV vragen/opmerkingen kregen. Maar er zijn ook zaken waarover we ons nog steeds grote zorgen maken. Aan deze zaken willen we het komend seizoen met vernieuwde energie gaan werken. We beseffen echter dat we dit niet kunnen zonder jullie hulp, input, ideeën.

Daarom willen we jullie van harte uitnodigen om de komende A.L.V. bij te wonen en suggesties aan te dragen, mee te denken, zodat we dit seizoen echt tegen elkaar kunnen zeggen dat we met z'n allen een vereniging vormen.

Dus graag tot ziens op de ALV,

HET BESTUUR VAN TVK

donderdag 2 februari 2017, 14:07 uur 0 reacties (reageer)
Hoeksche Waard Herenavondcompetitie 2017
 Robbert Smit  Competitie  158x gelezen

Tennisvereniging Puttershoek neemt het komend tennisseizoen (2017) weer de organisatie van de Hoeksche Waard Herenavondcompetitie voor haar rekening. Net als vorig jaar zal ook dit jaar (afhankelijk van het aantal inschrijvingen/teams), weer een zelfde competitieindeling c.q. finaleavond worden georganiseerd. Wij hopen dat er dit jaar ook heren van TV Klaaswaal willen deelnemen aan deze populaire competitie.

Speeldagen

De speeldagen voor 2017 zijn:
Maandag: 10 april, 24 april, 1 mei, 8 mei, 15 mei en 22 mei 2017
Dinsdag: 11 april, 18 april, 25 april, 2 mei, 9 mei, 16 mei en evt.23 mei 2017
Finaleavond: dinsdagavond 30 mei 2017

Let op: Maandag 17 april komt als speeldag te vervallen in verband met 2e paasdag. Om de finale te kunnen organiseren, moeten alle partijen voor dinsdag 16 mei gespeeld zijn. Mochten er speeldagen geruild worden of komen te vervallen bv. in verband met slecht weer, dan moeten deze voor 23 mei ingehaald zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan uiterlijk tot en met 1 maart 2017. Stuur om een team aan te melden een overzicht van alle deelnmende spelers (namen + bondsnummers) en de gewenste speeldag (Maandag / dinsdag) naar smit.robbert@gmail.com.

woensdag 1 februari 2017, 09:00 uur 0 reacties (reageer)
Oproep jeugdcommissie
 Robbert Smit  Nieuws  157x gelezen

Na 4 jaar heeft Sandra besloten te willen stoppen als voorzitter en ook als lid van de jeugdcommissie. Ze zal nog wel het adoptietoernooi blijven organiseren.

Hierdoor zijn wij op korte termijn op zoek naar een voorzitter (bestuursfunctie) van de jeugdcommissie en nog enkele leden die deze functie met dezelfde betrokkenheid willen gaan uitvoeren.

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de volgende zaken:

De voorzitter
- Is afgevaardigde van de commissie in het bestuur
- Is verantwoordelijk voor het budget
- Is verantwoordelijk voor uitvoering van het jeugdbeleidsplan
- Overleggen met jeugdcommissies van andere verenigingen

Algemene taken
- Opstellen activiteitenkalender voor de jeugdleden
- Organiseren/ondersteunen van de activiteiten voor de jeugd
- Samen met de trainer verantwoordelijk voor de trainingen jeugd
- Competities jeugd
- Communicatie
- Houden van open dagen enz. voor werving nieuwe jeugdleden

Heb je interesse of wil je meer weten over de exacte invulling van de functie dan kun je meer informatie opvragen via info@tvklaaswaal.nl of direct bij Sandra via sandradingemanse@kpnplanet.nl.

maandag 23 januari 2017, 21:23 uur 0 reacties (reageer)
Oproep inkoopcommissie
 Robbert Smit  Nieuws  125x gelezen
Na 3 jaar heeft Hennie besloten te willen stoppen met de inkoop en zich bezig te willen gaan houden met de ledenadministratie van onze vereniging. Hierdoor zijn wij op korte termijn op zoek naar één of meerdere leden die deze functie met dezelfde betrokkenheid willen gaan uitvoeren.

De inkoopcommissie is verantwoordelijk voor de volgende zaken:
- Het bestellen van drank, eten en overige kantinebenodigdheden bij de verschillende leveranciers.
- Het bijhouden van de voorraad.
- Het adviseren over prijzen en assortiment.
- Aanspreekpunt voor storingen en onderhoud van tapinstallatie, koelkasten welke door leverancier geleverd zijn.
- Tevens neemt een lid van de commissie plaats in het bestuur als aanspreekpunt.

Wij hopen dat er leden zijn die deze verantwoordelijke taak op zich willen nemen en daarmee ook de belangrijkste inkomstenbron van onze vereniging draaiende houden.

Heb je interesse of wil je meer weten over de exacte invulling van de functie dan kun je meer informatie opvragen via info@tvklaaswaal.nl of direct bij Hennie via hennievanegmond@hotmail.com.
dinsdag 10 januari 2017, 21:15 uur 0 reacties (reageer)
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 8 januari 2017
 Robbert Smit  Nieuws  172x gelezen
Beste Leden,

Graag willen wij als bestuur jullie uitnodigen om op zondag 8 januari 2017 het nieuwe jaar feestelijk in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje.

Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom. De receptie zal tot ongeveer tot 19:00 uur duren.

Wij wensen alle leden alvast een fijne jaarwisseling en hopen velen van jullie te zien op 8 januari!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Tennis Vereniging Klaaswaal
donderdag 29 december 2016, 21:44 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 40+ toernooi
 Bar-klusdiensten
 Competitie
 Contactgegevens
 Jeugd
 Lidmaatschap
 Nieuws
 Open Toernooi
 Parktoernooi
 Tennislessen
 TVK Smash
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
17 April - 30 April
 Sleuteldienst: Cisca Seltenrych / Wilgenhoek 7 / 06-55165108

29 April
 Competitie 2 teams

30 April
 banen gereserveerd. Geen vrij tennis!

1 Mei - 14 Mei
 Sleuteldienst: Hennie de Wit / Madeliefstraat 10 / 0186-572544

3 Mei
 Pasjesavond

5 Mei
 Competitie 3 teams

7 Mei
 Viertallen

9 Mei
 Competitie dames

10 Mei
 Pasjesavond

11 Mei
 Competitie dames Hoekse Waard

12 Mei
 Vutters
 Competitie 2 teams

15 Mei - 28 Mei
 Sleuteldienst: Laura van Damme/ Klaverbladstraat 8/ 06-23243152

17 Mei
 Pasjesavond

20 Mei
 Competitie 2 teams

21 Mei
 Viertallen

23 Mei
 Competitie dames

24 Mei
 Pasjesavond

26 Mei
 Competitie 2 teams

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Gemengd